Make It Simple! Gör det så lätt för dig att det blir av. Det är de små dagliga rutinerna och ritualerna som gör den stora skillnaden.

Det är så enkelt fast det är så svårt. Du är en av miljontals människor som frågar sig själv varför du inte gör det som du vet är bra för dig. Det är inte konstigt alls och det kommer du lära dig här. 

Du kommer äntligen börja göra just det där som du behöver och önskar. Resultatet är befriande och omvälvande, som av en inre krusning som sprider sig ut i alla dina celler.

Nästan ingen klarar att omprogrammera sig på egen hand men tillsammans med andra, som också bestämt sig, blir det en härlig resa. 


I videon nedan får du ett smakprov av vårt upplägg. 


Kostnaden per månad är satt till det minimala, då vi önskar att sprida så många ringar som bara möjligt, med dessa enkla men oerhört effektiva rutiner och ritualer - baserade på vår neurobiologi och den evolutionära utveckligen. Tveka inte att joina  - en starkare signal får du inte!


"Äntligen håller jag kvar vid sådant som jag bara pratat om eller tänkt på i decennier. Dessutom har jag fått nya vänner på köpet"

Malin Svensson

Pris

79 sek/ två veckor

  • Korta föreläsningar & lektioner om hur vi kan omprogrammera oss och varför vi stöter på hinder
  • Konkreta videos på många enkla rutiner & ritualer
  • Kalender att starta med
  • Kalender för eget upplägg efter år 1, när omprogramering kommit längre
  • Online korta live sessions, 2 morgnar och 2 kvällar/vecka
  • Aktiv fokus på skapandet av en community som peppar och påminner varandra när motivationen dippar